Klubben ligger i centrum af Aalborg
i bygningen Nordkraft på niveau 5
Adressen er Teglgårds Plads 1 - 9000 Aalborg
 
Sportskarate.dk er medlem af Dansk Karate Forbund, som er en del af Danmarks Idrætsforbund, og sporten kan derfor ikke sammenlignes med diverse afgreninger af fuldkontakt kampsport.
 
Klubben
Når du træner karate hos os, får du mulighed for at bruge kroppen på en anderledes måde. Vi i Sportskarate.dk kan tilbyde en sport med tradition, etik, dynamik, smidighed, handlekraft, styrke og balance. Træningen er alsidig i brugen af hele kroppen, og hjælper der til, at DU får styrket både din kondition, muskler og selvtillid.

Sportsligt
Sportskarate.dk består af den absolutte top af den danske karateelite. Vi er et særdeles velfungerende trænerteam af succesrige og erfarne idrætsudøvere, hvilket illustreres ved, at klubbens trænere er de mest vindende elitekæmpere nogensinde. Dette afspejles ved, at instruktørerne har adskillige danske mesterskaber samt medaljer ved EM og VM.

Trænerteam
Vores passion er karate, og de værdier sporten indeholder, bliver det bærende element i undervisningen. Trænerteamet har stor praktisk undervisningserfaring samt en bred faglig pædagogisk ballast, og det sikrer at undervisningen tilgodeser alle bedst muligt.

Det er ambitionen, at summen af de positive egenskaber skal danne baggrund for klubben, hvor det sociale er i højsæde, og hvor den enkelte får hjælp til at nå sine mål - store som små.