Future Team 7-14 år  -  Elite Team 12-16 år  -  Olympic Team +16 år
 
Sportskarate.dk har en unik og enestående eliteafdeling, bestående af Danmarks mest vindende og succesrige kumitekæmpere.
Sportskarate.dk ønsker, at styrke det sportslige element i karaten i Danmark, derfor er klubbens elitetræninger åbne for alle interesserede elitekæmpere i Dansk Karate Forbund.

 

Future Team

Klubbens kæmpere i alderen 7-14 år med interesse for at deltage i stævner udenfor Nordkraft kan blive udtaget til Future Team og tilbydes to elitetræningen om ugen.

 

Elite Team

Klubbens kæmpere, der er optaget i I-klasserne på Sønderbroskolen, udtaget til talentcenter vest eller U.16 landsholdet kan blive udtaget til Elite Team og tilbydes 7 elitetræninger om ugen.

 

Olympic Team

Klubbens kæmpere, der er eliteidrætselev på en af Aalborgs ungdomsuddannelser, udtaget til talentcenter vest eller landsholdet kan blive udtaget til Olympic Team og tilbydes 8 elitetræninger om ugen. 

 

Klubben samarbejder med Aalborgs uddannelsesinstitutioner, hvilket betyder, at du kan tage din uddannelse (gymnasie/handelsskole /universitet) - værnepligt eller praktik i Aalborg og indgå i Danmarks bedste elitemiljø, mens du studerer i Aalborg.

 

 

Hvis du kunne tænke dig, at vide mere om eliten i Sportskarate, så kontakt:


Allan Busk
Træningsansvarlig
Eliten
26-809004
allanbusk@gmail.com