Medlemslogin Opret profil

Velkommen hos SPORTSKARATE.DK

Vi tilbyder en sport med tradition, etik, dynamik, smidighed, handlekraft, styrke og balance.

Eliten +14 år
 
Sportskarate.dk har en unik og enestående eliteafdeling, bestående af Danmarks mest vindende og succesrige kumitekæmpere nogensinde.
Sportskarate.dk ønsker, at styrke det sportslige element i karaten i Danmark, derfor har klubben åbnet dørene for alle interesserede elitekæmpere.

Ovenstående betyder, at alle med interesse for kumite har mulighed for, at komme og træne i Sportskarate.dk's eliteafdeling. Eliteafdelingen træner kumite sammen 5 gange om ugen. Elitetræneren udarbejder individuelle træningsplaner for alle kæmperne. Træningsplanerne indeholder udover kumitetræning bl.a. styrketrænings- / smidigheds- / sparketrænings- og kostprogrammer m.m., hvilket jævnligt evalueres.

Der er mulighed for at blive gæstemedlem af Sportskarate.dk i en kortere eller længere periode, dette medlemskab gør, at du forsat kan repræsentere din egen klub ved stævner, mens du træner hos Sportskarate.dk

Klubben samarbejder med Aalborgs uddannelsessteder, hvilket betyder, at du kan tage din uddannelse (gymnasie/handelsskole /universitet) - værnepligt eller praktik i Aalborg og indgå i et elitemiljø sammen med de bedste kumitekæmpere.

Klubben vil hjælpe dig med finde bolig i Aalborg, samt skabe et netværk omkring dig.
Hvis du kunne tænke dig, at blive en del af Sportskarate.dk's eliteafdeling så kontakt:

Allan Busk
Træningsansvarlig
Eliten
26-809004
allanbusk@gmail.com 

FIND OS HER